У смартфонах клієнтів ПриватБанку працюють мобільні автобусні каси

У смартфонах клієнтів ПриватБанку працюють мобільні автобусні каси

У смартфонах клієнтів ПриватБанку працюють мобільні автобусні каси

ПриватБанк запустив послугу купівлі квитків на автобуси в мобільному банку Приват24 для Android та для iPhone. Сервіс миттєвої покупки автобусних квитків доступний цілодобово на більш як 20 000 напрямків Україною та за кордон - Італію, Францію, Польщу, Латвію, Чехію та інші країни. 

>

"У 2018 році наші клієнти придбали через сервіси ПриватБанку понад 400 тис. автобусних квитків, а за 1-й квартал 2019 року - вже понад 130 тис. - говорить Андрій Якимів, директор Західного ГРУ ПриватБанку. - Серед закордонних напрямків пасажири найчастіше обирають автобусні подорожі до Праги, Варшави та Вільнюсу. В межах України найпопулярніші маршрути - це Дніпро, Харків, Одеса та Київі".

Автобусні каси в мобільному Privat24 працюють у розділі «Транспорт». Сервіс дає можливість легко вибрати найбільш зручний маршрут, час поїздки та перевізника – уся необхідна інформація доступна на екрані. Оплатити квитки можна карткою будь-якого банку.

На сьогодні квитковий сервіс банку дає можливість придбання автобусних квитків більшості провідних перевізників України: Ecolines, «Автолюкс», «Гюнсел», «ОДРІ», «ЄвроКлуб» та інших, а також за допомогою спеціалізованих служб InfoBus та Busfor. ПриватБанк перший в Україні, хто забезпечив продаж квитків онлайн на автобусні рейси з більшості автовокзалів, та єдиний, хто продає квитки онлайн на рейси Харківського та Сумського автовокзалів.

Крім мобільного банку, автобусні квитки можна купити у веб-версії Приват24, будь-якому терміналі самообслуговування, відділенні ПриватБанку, на сайті bilet.pb.ua і навіть по телефону - для цього ПриватБанк створив спеціальний сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700. Окрім автобусних квитків, ПриватБанк продає квитки на поїзд і літак на будь-який напрямок по Україні та за кордон.


 

Останні новини