Користувачі Приват24 будуть вигідно заправлятися на WOG

Користувачі Приват24 будуть вигідно заправлятися на WOG

Користувачі Приват24 будуть вигідно заправлятися на WOG

У листопаді клієнти ПриватБанку, які користуються банківськими картками для оплати товарів і переказу грошей в Приват24 і LiqPay, отримають додаткові переваги в разі заправки паливом у національній мережі АЗК WOG. Компанія WOG за допомогою сервісу ПриватБанку «Чугайстер» запустила акцію, що дає автомобілістам – користувачам банківських онлайн-сервісів – ексклюзивні знижки в розмірі 1 грн за літр палива.

>

 

https://lh4.googleusercontent.com/xu0xIxlBPnjc8Ig4SS_U8V5r5CSQAU8azxEQ_Gia5wtm2fyqRDi2iJrcYQDnV_BsJq-kGgT4ClYf6xbNcmKp61YEbE6Wg-mHwid3qg7NaQL-ZtbdLNi8PYGpb643annTYbgMpFrO

 

 

«Знижка на заправку як подарунок за онлайн-оплату – це переконливий привід відмовитися від готівкових розрахунків на користь Приват24, – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – «Чугайстер» щодня дарує нашим клієнтам тисячі подарунків, для будь-якої компанії це найбільш простий і доступний спосіб отримати тисячі нових споживачів».

 

Щоб отримати знижки на заправку в мережі WOG, достатньо просто розрахуватися в Приват24 або LiqPay банківською карткою за товари або послуги або зробити грошовий переказ на картку. Після завершення операції «Чугайстер» запропонує клієнтам безкоштовний промокод вигідної заправки на WOG, який можна отримати на електронну пошту або на свій мобільний телефон.


 

«Новий сервіс банку дозволяє нам освоювати нові канали комунікацій зі своїми клієнтами та залучати нових, – зазначає маркетинг-директор компанії WOG Віталій Ткаченко. – Можливість додатково заохочувати найбільш «просунутих» клієнтів банку за заправки на АЗК WOG – це унікальна перевага Приват24 та нового сервісу банку».

 

У серпні Центр електронного бізнесу ПриватБанку запустив «Чугайстер» – сервіс заохочення для всіх, хто оплачує картками онлайн. Тепер у разі оплати товарів і послуг в інтернет-магазинах або Приват24 всі клієнти отримують безкоштовні ваучери або знижки на послуги та продукцію провідних українських і світових компаній.

 

За 4 місяці роботи «Чугайстер» роздав користувачам інтернет-банкінгу 1,5 млн промокодів партнерів сервісу, серед яких MakeUp, «Інтертоп», NEXT, Lamoda, «Секунда», Allo, Megogo та інші відомі бренди. Щодня через Приват24 і LiqPay проходить понад 700 000 оплат.

 

Керівник регіонального прес-офісу

ПриватБанку у Волинській області

Оксана Швець

Останні новини