Yakaboo відкрив доставку в поштомати ПриватБанку

Yakaboo відкрив доставку в поштомати ПриватБанку

Yakaboo відкрив доставку в поштомати ПриватБанку

У листопаді доставка книжок через поштомати ПриватБанку для клієнтів Yakaboo.ua буде безкоштовною.

Найбільший український інтернет-магазин книг Yakaboo.ua відкрив своїм клієнтам нову можливість отримання покупок без черг – через поштомати ПриватБанку. Щоб замовити доставку через поштомат, під час оформлення замовлення потрібно вибрати адресу найближчого поштомата. Сьогодні в Україні вже працює понад 1 400 поштоматів у відділеннях ПриватБанку в усіх регіонах України.

>

«Поштомати самообслуговування – найбільш доступний і швидкий спосіб отримання інтернет-покупок, він ідеально підходить для покупців книжок або електронних гаджетів, – упевнений керівник напрямку «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун. – Якщо ви отримуєте невелику посилку, навіщо витрачати час і стояти в черзі разом із одержувачами великогабаритних вантажів? Тим більше, що в разі отримання товарів у поштоматах оплатити їхню вартість можна карткою за пару секунд».

«Оскільки сьогодні на перший план для клієнта, окрім якості товару, виходить зручність здійснення купівлі, ми фокусуємося на створенні максимально доступного сервісу. Доставка в поштомати дозволить клієнтові не прив’язуватися до графіка роботи магазину в разі самовивозу або чекати кур’єра вдома протягом кількох годин. Зробити покупку він може де й коли йому зручно. До того ж розмір і вага посилки повністю відповідають можливостям сервісу, і можна не боятися, що її буде пошкоджено», – говорить CEO Yakaboo.ua Іван Богдан.


Окрім можливості отримання покупок без черг і в зручний час, покупці Yakaboo в листопаді зможуть користуватися й спеціальною акцією від магазину та банку – безкоштовна доставка через поштомати.

Коли посилку доставлено в поштомат, одержувачу відправляється SMS-повідомлення та лист на e-mail. Забрати посилку можна, підтвердивши свою особу через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку або ввівши номер телефону на сенсорному екрані.

Yakaboo.ua – найбільший в Україні інтернет-магазин з продажу книжок. На онлайн-вітрині магазину представлено понад 400 тис. SKU.

 

 

Керівник прес-служби

ПриватБанку в Луцьку

Оксана Швець

Останні новини