Ринок банкоматів зростатиме

Ринок банкоматів зростатиме

Ринок банкоматів зростатиме

За прогнозами дослідницької компанії Grand View Research, Inc., до 2022 року глобальний ринок банкоматів досягне $24,92 млрд.. З 2015 по 2022 ринок буде рости в середньому на 11% на рік.

У майбутньому розвитку галузі сприятиме попит на автоматизовані канали доступу до фінансових сервісів, а також ускладнення стандартів безпеки. Розширення мережі АТМ і вартості експлуатації будуть стимулювати зростання сегмента.

>

Популярність безготівкових розрахунків змушує виробників банкоматів розширювати функціонал своїх АТМ. Вже зараз останні моделі дозволяють не тільки знімати готівку, а й відкривати рахунки в банку.

У 2014 році найбільша частка прибутку на ринку банкоматів належала Північній Америці. За прогнозами, до 2022 року регіон значно погіршить свої позиції.

А ринок Азіатсько-Тихоокеанського регіону буде рости швидше середнього показника. Попит на банкомати забезпечить зростаюча клієнтська база в Індії та Китаї.

На сьогоднішній день ринок представляють такі компанії: NCR Corporation, Diebold, Wincor Nixdorf, Euronet Worldwide і Nautilus Hyosung

Останні новини