ПриватБанк розпочав приймання карток з безконтактною технологією Visa payWave

ПриватБанк розпочав приймання карток з безконтактною технологією Visa payWave

ПриватБанк розпочав приймання карток з безконтактною технологією Visa payWave

З початку лютого 2016 року ПриватБанк пропонує споживачам нову можливість безконтактної оплати покупок за картками Visa payWave в мережі POS-терміналів банку. Як повідомили в банку, найближчим часом ПриватБанк також планує почати випуск платіжних карток з безконтактною технологією Visa payWave.

>

«П’ять років тому ПриватБанк першим в Україні почав установку обладнання для проведення безконтактних платежів, – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Роман Негинський. – Сьогодні ми відкриваємо в нашій мережі приймання оплати за технологією payWave платіжної системи Visa, а це означає що в українців буде ще більше можливостей оплачувати безконтактно».

Тепер українці зможуть зручно та безпечно оплачувати картками Visa payWave у понад 64 тисячах терміналів ПриватБанку, встановлених у торгово-сервісних підприємствах по всій Україні, включаючи найбільші торговельні мережі «Сільпо», «АТБ», МЕТRО, автозаправки ANP тощо.

Технологія Visa payWave дозволяє здійснювати платежі одним рухом у всіх торгових точках, обладнаних безконтактними зчитувальними пристроями. При цьому картку не потрібно «прокатувати» або вставляти в платіжний термінал, а можна піднести до безконтактного зчитувача навіть не виймаючи з гаманця.

Безконтактна технологія Visa payWave відповідає високим стандартам безпеки Visa завдяки наявності зашифрованого коду, що передається разом з інформацією про платіж і унікальний для кожної транзакції. Технологія Visa payWave забезпечує функціональну сумісність карток і платіжних терміналів по всьому світі. Сьогодні картками Visa payWave можна легко та швидко оплачувати покупки в більше ніж 4,8 млн торгових точок по всьому світу, банками випущено 242 млн карт payWave в 68 країнах по всьому світу, дані за станом на вересень 2015 згідно з звітами банків-учасників платіжної системи Visa.


Останні новини