ПриватБанк кредитує львів'ян готівкою

ПриватБанк кредитує львів'ян готівкою

ПриватБанк кредитує львів'ян готівкою

ПриватБанк запустив нову програму кредитування “Швидкий кредит”. Це означає, що клієнти зможуть без застави взяти позику до 50 тис. грн на будь-які потреби всього за 20 хвилин.

"Швидкий кредит" - це сервіс отримання бажаної суми в рамках ліміту “Оплата частинами” на будь-яку картку ПриватБанку. Сума кредитування розділяється на термін оформлення кредиту та сплачується  регулярними платежами щомісячно. Сума швидкого кредитування може складати від 300 грн до 50 тис., а термін угоди - 10 місяців.

>

“Часто отримували від клієнтів прохання видати кредит саме готівковими коштами, тому ми запустили нову і зручну послугу “Швидкий кредит”, - говорить директор ПриватБанку на Львівщині Андрій Якимів. - Завдяки цьому клієнти зможуть скористатися сервісом, коли їм терміново потрібні гроші, не витрачаючи часу на оформлення документів та пошук поручителів. Для отримання коштів клієнту необхідно звернутись у будь-яке відділення банку, де спеціалісти оформлять відповідну угоду та нададуть фахову консультацію”.

За даним сервісом клієнт оплачує перший платіж лише через 30 днів після оформлення угоди та має можливість дострокового погашення на прозорих та чесних умовах. Зауважимо, що зарахування суми  “Швидкого кредиту” можливе на Картку для виплат, що дає можливість клієнту отримати готівку не сплативши додаткових комісій за зняття.

Швидкий кредит

Ще більше новин про актуальні акції, інновації та програми ПриватБанку - на сайті та у соціальній мережі.


Останні новини