ПриватБанк найактивніше оформляє ліцензії на купівлю акцій Apple

ПриватБанк найактивніше оформляє ліцензії на купівлю акцій Apple

ПриватБанк найактивніше оформляє ліцензії на купівлю акцій Apple

ПриватБанк став лідером банківського ринку з надання ліцензій на інвестиції українців у закордонні активи. Як повідомили в банку, що одним з перших адаптувався до політики лібералізації валютного законодавства, найчастіше українці цікавляться ліцензіями для купівлі акцій провідних світових компаній або відкриття рахунку за кордоном.

>

«Більше ніж половина клієнтських запитів стосується безпосередньо інвестування в іноземні активи, такі як акції корпорації Apple або інших відомих компаній, – відзначає керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Олексій Путятін. – На другому місці переказ грошей на рахунки в закордонних банках, а на третьому – йде купівля закордонної нерухомості».

Щоб інвестувати в закордонні активи через ПриватБанк, достатньо оформити заявку онлайн у Приват24. ПриватБанк допоможе отримати індивідуальну електронну ліцензію НБУ безкоштовно. Крім того, банк забезпечить підтримку клієнтам на всіх етапах отримання ліцензії та надсилання платежу.

Нагадаємо, з 3 липня 2017 р. Нацбанк відкрив видачу фізичним особам індивідуальних ліцензій в електронній формі за допомогою автоматизованої інформаційної системи НБУ на такі цілі:

- виконання зобов’язань перед нерезидентом за договорами страхування життя;

- розміщення коштів на особистому рахунку за межами України;

- здійснення інвестиції за кордон (у формі створення юридичних осіб за кордоном, придбання корпоративних прав і цінних паперів іноземних емітентів, прав власності на нерухоме майно, розташоване за межами України).


Згідно з новими правилами НБУ, сума, яку клієнт – фізична особа – може перерахувати за кордон, становить 50 тис. дол. на рік.

Останні новини