У відділеннях ПриватБанку можна отримувати посилки

У відділеннях ПриватБанку можна отримувати посилки

У відділеннях ПриватБанку можна отримувати посилки

У відділеннях  ПриватБанку міста Львова вже працює понад 60 поштоматів і у найближчий час іх кількість буде зростати. Перелік поштоматів банк виклав на своєму сайті у розділі  “поштомати”.

Поштомат – це автоматичний поштовий термінал самообслуговування, у якому клієнт може в зручний для нього час самостійно отримувати посилки. Відправник зазначає в декларації адресу поштомата. Коли посилку доставлено в поштомат, одержувач бачить SMS-повідомлення, після чого може забрати відправлення, підтвердивши свою особу через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку або ввівши номер телефону на сенсорному екрані. Поштомат відкриє відповідну скриньку, з якої одержувач зможе забрати свою посилку.

>

«Поштомати у відділеннях ПриватБанку  працюють у режимі самообслуговування без черг і перерв. Унікальна технологія логістики та використання банківського термінала та платіжної картки дозволяє повною мірою гарантувати безпеку отримання посилки», – директор ПриватБанку на Львівщині Андрій Якимів.

Як зазначають у банку, до кінця 2017 року мережа поштоматів ПриватБанку зросте та стане найбільшою не лише в Україні, але й у Східній Європі. У банку впевнені, що поштомати - це не тільки чудовий додатковий сервіс для клієнтів, але й можливість оптимізувати свої витрати та залучити нових клієнтів для поштових служб.

Останні новини