ПриватБанк доплачуватиме за перекази RIA

ПриватБанк доплачуватиме за перекази RIA

ПриватБанк доплачуватиме за перекази RIA

З травня до вересня ПриватБанк доплачуватиме по 100 гривень клієнтам, які активно користуються для закордонних переказів коштів системою RIA. Такий кешбек зможе отримати кожен, хто одержує/надсилає міжнародний переказ RIA у ПриватБанку з/до Італії, Німеччини, Іспанії, Ізраїлю чи США на суму від 1 500 грн. Єдиною умовою акції «Cashback з переказами RIA» є реєстрація на спеціальній сторінці банку.

>

«Наше партнерство з RIA, однією з найбільших світових систем грошових переказів, дає українцям ще більше можливостей підтримати своїх рідних і близьких, у якій би точці світу вони не перебували. Завдяки використанню найсучасніших технологій ми зробили отримання та відправку міжнародних переказів простими та комфортними, що дозволило ПриватБанку стати національним лідером цього ринку». - керівник Роздрібного бізнесу ПриватБанку Олексій Шабан.

Саме в ПриватБанку доступні унікальні можливості отримання переказу RIA без візиту до банку: за телефоном, через Інтернет або мережу банківського самообслуговування. Грошові перекази RIA з будь-якої країни світу можна отримати миттєво на банківські рахунки та картки через сервісний центр банку, онлайн-банк Приват24 або понад 19 тис. банкоматів і терміналів самообслуговування.

Партнерство з RIA також дає клієнтам ПриватБанку можливість надсилати грошові перекази в режимі 24/7, використовуючи інноваційні канали: термінали самообслуговування або Приват24. Окрім того, клієнти можуть переказувати гроші через найбільшу мережу агентів RIA, що включає понад 272 тис. точок по всьому світі.


Останні новини