Уповноважений Путіна передрікає РФ скорий та повний економічний провал

Уповноважений Путіна передрікає РФ скорий та повний економічний провал

Уповноважений Путіна передрікає РФ скорий та повний економічний провал

 Якщо коронавірусна криза затягнеться, то Росія через три місяці пройде точку неповернення.

Коронавірус продовжує повільно вбивати російську економіку, і якщо криза триватиме, то через три місяці економіка РФ опуститься до рівня 1990-х років. Так вважає уповноважений Путіна щодо захисту прав підприємців Борис Титов, передають Патріоти України.

>

За його словами, якщо коронавірусна криза затягнеться, то Росія через три місяці пройде точку неповернення, і її чекає зовсім інша економічна ситуація, яку можна порівняти з початком-серединою 1990-х років. "Після місяця можна повернутися до нормального життя, два місяці - це серйозні збитки для економіки і велика кількість втрат бізнесів по дорозі. Три місяці - точка неповернення, після трьох місяців у нас буде зовсім інша економіка. Якщо приводити порівняння - може бути, початок-середина 1990-х років, щось в цьому стилі", - сказав бізнес-омбудсмен.

Його також запитали журналісти, чому Росія не створить фонд боротьби з наслідками кризи для порятунку ситуації, на що Титов зазначив: "Можу сказати, що 80-85% російського бізнесу не має резервів для того, щоб формувати будь-які фонди або зберігати великі соціальні програми з підтримки соціальних груп". Для вирішення ситуації Титов пропонує обнулити податки для малого і середнього бізнесу. За його словами, потрібно просто зробити ставку 0% і забути про те, що малий бізнес є фіскальним джерелом бюджету.


 

Останні новини