НБУ отримав від Ярославського документи на купівлю банку «Кредит Дніпро»

НБУ отримав від Ярославського документи на купівлю банку «Кредит Дніпро»

НБУ отримав від Ярославського документи на купівлю банку «Кредит Дніпро»

  Нацбанк отримав документи, потрібні для купівлі банку "Кредит Дніпро"

Національний банк, який раніше рішуче відмовився вмикати "друкарський верстат", офіційно отримав від представників бізнесмена Олександра Ярославського пакет документів для узгодження прямого отримання істотної участі в банку "Кредит Дніпро" в розмірі 100% його статутного капіталу. Про це повідомили Українськи Новини, посилаючись на дані пресслужби НБУ.

>

Раніше сайт "Сьогодні" писав про те, що відомий український бізнесмен Олександр Ярославський недавно позначив свої інтереси в дорожньому будівництві. А саме, підтвердив свою готовність боротися на відкритих тендерах за будь-яку з ділянок у Харківській або Дніпропетровській області вартістю від 2,5 млрд до 7,5 млрд грн.

Інвестпортфель DCH включає активи в таких галузях, як будівництво і девелопмент (мережа ТРЦ "Караван Megastorе" в Києві, Харкові та Дніпрі, готель Kharkiv Palace, ЖК "Воздвиженка"), фінанси (страхова компанія ІНГО), промисловість (ХТЗ, рудник "Суха Балка", Дніпровський метзавод), транспорт (міжнародний аеропорт "Харків"), спорт (регбійний клуб "Олімп"). У жовтні 2019 року Ярославський заявив про готовність групи інвестувати в створення аеровокзального комплексу міжнародного аеропорту "Дніпро", про готовність брати участь у приватизації заводу "Електроважмаш" і Харківобленерго, а також про наміри взяти участь у проєктах з модернізації дорожньої інфраструктури.
 
Останні новини