ПриватБанк та Visa стали інноваційним платіжним партнером БУХТА Food Station

ПриватБанк та Visa стали інноваційним платіжним партнером БУХТА Food Station

ПриватБанк та Visa стали інноваційним платіжним партнером БУХТА Food Station

Visa продовжує драйвити інновації та розвивати безготівкову інфраструктуру найпопулярніших місць відпочинку українців. В Києві на території Річкового вокзалу (станція метро Поштова площа) розпочав свою роботу новий гастрономічний проект - БУХТА Food Station [https://www.facebook.com/boohtafoodstation/, @boohtafoodstation]. Офіційним інноваційним платіжним партнером виступила компанія Visa за підтримки ПриватБанку.

>

Нова локація в стилі лофт стала одним із найбільших фуд-кортів під відкритим небом, яка охоплює 1500 кв.м., 17 будиночків з найсмачнішою вуличної їжею, 4 бари, лаунж-зону на балконі з неймовірним видом на Дніпро. Фуд-хол спроектований за прикладом схожих об'єктів на набережних великих європейських міст, зокрема лондонського Boxpark та берлінського Bite Club.

На території БУХТА Food Station також працює POP-UP простір Visa & ПриватБанк, в якому можна відкрити та поповнити картку Visa від ПриватБанку, отримати консультацію щодо інноваційних платіжних рішень та діючих пропозицій за карткою. Для гостей, які сплачують свої покупки карткою Visa від ПриватБанку, діє 10-відсоткова знижка.

Додатково, 9-12 травня відбудеться розіграш цінних призів від Visa та ПриватБанку. При оплаті будь-якої покупки на суму від 99 грн карткою Visa від ПриватБанку на території БУХТА Food Station є можливість виграти портативні камери, Bluetooth-колонки тощо. Подарунок буде вказано у виграшному чеку. Призи очікуватимуть на переможців на стенді Visa & ПриватБанк.


“Ми раді спостерігати за динамічним розвитком Києва, як сучасного розумного мегаполіса, що, серед іншого, пропонує городянам та гостям столиці безліч можливостей для активного відпочинку. Зі свого боку, Visa активно працює в напрямку створення зручних умов для оплати на найпопулярніших майданчиках Києва, тим самим, разом з нашими партнерами, просуваючи культуру безготівкових платежів в Україні. Одним із ключових напрямків для себе ми обрали підтримку вуличних фестивалів. Забезпечивши можливість сплачувати безконтактно, ми перетворили на безготівкову територію фестиваль ULICHNAYA EDA. Сподіваюсь, що БУХТА Food Station стане не тільки місцем смачної їжі, розваг та комфортного відпочинку, але й інноваційним майданчиком для сучасних платіжних рішень”, – коментує Віра Платонова, старший віце-президент і директор регіонального підрозділу Visa в Україні, країнах СНД і Південно-Східної Європи (CISSEE).

“Інновації є основою ДНК ПриватБанку. Тому розширення безконтактної інфраструктури, спільні інноваційні проекти, розширення ринку для сучасних платіжних інструментів є для банку пріоритетом, що дозволяє Україні залишатися визнаним лідером зручних сучасних платіжних технологій в Європі. Тільки за перший квартал 2019 року кількість безконтактних платежів у мережі банку порівняно з 2018 -м зросла на 80%, а обсяг оплати товарів і послуг за допомогою смартфонів та безконтактних карток збільшився на 45%”, – зазначив керівник напрямку обслуговування торгових підприємств ПриватБанку Євген Васильцов.

У свою чергу засновник “БУХТА Food Station” Роман Тугашев відзначив: “Фуд-холи є світовою тенденцією. Це зручне, демократичне рішення для жителів міста, які хочуть насолодитися смачними стравами з неймовірним видом на Дніпро. Це спосіб розвивати як зовнішній, так і внутрішній туризм. Це створення понад 80 робочих місць. БУХТА Food Station — це ще один крок Києва до справжньої європейськості. Подібні pop-up проекти є у Лондоні, Берліні, Копенгагені, а тепер є і у нас. Фуд-хол працює щоденно, з 11:00 до 23:00, вхід вільний”.

 

Останні новини