ПриватБанк доплачуватиме українцям за Apple Music, щоб здолати піратів

ПриватБанк доплачуватиме українцям за Apple Music, щоб здолати піратів

ПриватБанк доплачуватиме українцям за Apple Music, щоб здолати піратів

ПриватБанк доплачуватиме за передплату Apple Music. У разі оформлення пробної передплати Apple Music за 49 центів через Privat24 з оплатою карткою Mastercard банк виплатить кешбек у розмірі 50 грн. Унікальні умови діють тільки для клієнтів мобільного банку Приват24, які вперше оформлюють підписку на Apple Music.

>

«Ми інвестуємо в те, щоб перемогти піратство в Україні, зробити споживання легального контенту модним, – говорить директор з інновацій ПриватБанку Єгор Аветісов. – Ми хочемо дати клієнтам спробувати, що таке Apple Music, наскільки це круто – слухати музику без реклами та обмежень, бачити, що слухають твої друзі».

«Mastercard в Україні активно працює на території музики: тільки за минулий рік ми разом із партнерами провели 7 музичних cashless-фестивалів. А цього року в компанії вперше з’явилася музична айдентика. Ба більше, дослідження Mastercard Passion Categories Research показало, що музика входить у топ-3 категорії passion для українців. Ми раді, що українці користуються офіційними музичними платформами, тому разом із партнерами хочемо підтримати цей тренд, запропонувавши користувачам приємний бонус – кешбек за передплату Apple Music карткою Mastercard», – підкреслила Наталія Байдала, директор з маркетингу Mastercard в Україні.

Потрібно оновити Privat24, зайти в розділ Apple Music, відкрити доступ до сервісу та оформити акційну передплату на три місяці – як на відео.


Сервіс Apple Music дозволяє отримати доступ до 50 млн треків, кліпів, а також підкастів, радіо та рекомендацій. Прослуховувати музику з Apple Music можна як онлайн, так і офлайн на всіх пристроях Apple.

Останні новини