Книга, яка зробить Вас успішним

Книга, яка зробить Вас успішним

Книга, яка зробить Вас успішним

Як свідчить статистика, читання тематичної літератури – невід'ємна умова досягнення успіху у вибраній сфері. Адже люди, котрі не лінувались прочитати кілька книг, скажімо, по теорії ведення бізнесу, в 98% випадків зі статистичної вибірки, виявлялися значно успішнішими, ніж ті, хто читав тільки газети (останню сторінку з анекдотами).

>

Правильно підібрана книга здатна здійснити справжнє чудо. Ми всі любимо художню літературу, а дехто навіть ділить своє життя на ''до'' і ''після'' ознайомлення з улюбленим твором. Уявіть же тепер силу і привабливість книги, яка змінює не тільки духовне і не стільки культурне життя читача, скільки впливає на його дохід та кількість відкритих перед ним можливостей.

Як просто реалізовувати кожну можливість

Хто з нас не мріяв про те, що зробить, коли отримає мільйон? Ділити шкуру невбитого ведмедя – справа, хоч і азартна, та безплідна. Мріяти потрібно, але всьому має бути свій час. Задумайтесь: поки Ви тільки міркуєте, збираєтеся, хтось – уже робить! І пожинає плоди.

Як не втрачати можливостей, якими повниться життя навколо Вас, а, головне, як створювати для себе ці можливості самостійно – розповідає автор фундаментальної в царині теорії підприємництва книги «Від нуля до одиниці. Як створити стартап, який змінить майбутнє» - Пітер Тіль.

 

http://itankor.com/uploads/posts/2014-10/1413291084_96dpi_rgb_700_otnnulyaukjedinicedobla08_2014.jpg


Стаємо успішним. Інструкція

 

Метод Пітера Тіля, широко відомого підприємця та інвестора, має право бути названим парадоксальним, однак ті, хто використовує його на практиці, в один голос свідчать про його дієвість. І в цьому немає нічого дивного, адже характерна риса більшості парадоксів в тому, що вони працюють!

Як Вам, скажімо, така заява Тіля: насправді, ми живемо в часи не стрімкого розвитку технологій, що штовхають Людину на підкорення нових вершин, а, перш за все, дрімучого занепаду думки і духу! Виходячи з цієї тези, автор «Від нуля до одиниці…» з неочікуваної точки зору пояснює, як слід починати свою справу так, щоб Ваш стартап мав стовідсоткові шанси на успіх.

Популяризувати здоровий, а, головне, ефективний підхід до бізнесу серед українців першою почала «Буква» – інтернет-магазин, відомий своїми новинками та найкращими виданнями з теорії бізнесу.

Не бійтесь стати в ряд найуспішніших людей нашого часу – зробіть до цього перший крок!

P.S. Доречна порада: починайте складати список того, що хочете зробити зі своїм першим мільйоном: адже поки кур'єр довезе Вам книгу, що змінить Ваше життя, мине небагато часу. Витратьте його з користю!

Останні новини