85,7 млрд доларів. Найбагатша пара світу.

85,7 млрд доларів. Найбагатша пара світу.

85,7 млрд доларів. Найбагатша пара світу.

Засновник Microsoft Corp. Білл Гейтс і його дружина Мелінда зайняли перше місце в списку найзаможніших подружніх пар у світі.

Про це пише MarketWatch з посиланням на дослідження консалтингової компанії Wealth-X.

Сукупні статки пари, відомої своєю активною благодійною діяльністю, оцінюються в 85,7 млрд доларів. Нещодавно вони відзначили 21 рік подружнього життя.

>

На другому місці опинилися засновник іспанського рітейлера одягу Inditex Амансіо Ортега і його дружина Флора Перес, одружилися в 2001 році. Разом вони володіють активами на 70,7 млрд доларів.

Третє місце зайняв союз інвестора Уоррена Баффетта і Астрід Менкс зі статками 65 млрд доларів.

На четвертому і п'ятому місцях розташувалися сім'ї американських промисловців, братів Кохів. Девід і Джулія, а також Чарльз і Елізабет мають по 47,5 млрд доларів.

Далі в десятці йдуть сім'ї китайського мільярдера Ван Цзяньлінь і Лінь Нін (40,7 млрд доларів), засновника Amazon Джеффа Безоса і його дружини, письменниці Макензі Безос (39,8 млрд доларів), глави LVMH Бернара Арно і піаністки Елен Мерсьє (38,7 млрд доларів), Марка Цукерберга і Прісцилли Чан (38,5 млрд доларів, наймолодша пара в списку) і керівника Wal-Mart Джеймса Уолтона з дружиною Лінн (36,2 млрд доларів).

Останні новини