10 корисних звичок багатих людей

10 корисних звичок багатих людей

10 корисних звичок багатих людей

Найчастіше успішні люди стають заможними не завдяки багатим батькам чи виграшу в лотерею. Вони працюють над собою і мають звички, які дозволяють їм заробляти більше.

Видання About.com опублікувало ТОП-10 звичок, які притаманні успішним людям.

1. Стабільна робота

Всупереч поиширеним стереотипам, мільйонери не отримують свої статки миттєво. Вони працюють. Часто, це люди, які працювали на одному місці протягом багатьох років.

>

За відданість роботі вони отримали винагороду: хорошу заробітну плату, пенсію або премії, які допомогли назбирати стартовий капітал для першого мільйона.

2. Заощадження

Більшість багатих людей почали робити перші заощадження в зовсім юному віці. Важливо, щоб відкладання грошей у скарбничку було постійним.

Не потрібно щоразу намагатися зберегти половину зарплати, навіть невеликий внесок дозволить з часом назбирати значну суму. Ощадливість і економія здатні зробити вам багатими.

3. Збереження надбавки до зарплати

Важко зберегти хоча б половину надбавки до зарплати і не піддатись спокусі витратити її на якусь обновку чи на щось смачненьке, але варто хоча б спролбувати.

4. Інвестиції

Мільйонери, які володіють акціями, як правило, інвестують у бізнес впродовж довгих років. Вони постійно отримують прибуток. Це відрізняє їх від "хранителів", у яких гроші просто зберігаються.

5. Не треба боятись просити поради

Більшість мільйонерів не стали б багатими, якби у них не було вчителів. Є люди, які добре знають свої сильні сторони, але не завжди можуть розвивати це. Тому поради більш досвідчених багатіїв завжди будуть доречні.


6. Віддайте борги

Поки у вас є борги чи невиплачені кредити, розбагатіти важко. Спробуйте якомога швидше виплатити всі борги і почати відкладати гроші.

7. Не женіться за дорогими речами

Багато мільйонерів консервативні, часто їх можуть називати скупими. Насправді ж, ці люди знають ціну грошам і не звикли викидати їх на вітер. Вони не завжди купують собі останні моделі BMW або Mercedes, у них немає золотих годинників, зате вони мають смак до справді цінних раритетних речей.

8. Хороший кредитний рейтинг

Чим кращий ваш кредитний рейтинг, тим простіше отримати кредит на вигідних умовах. Іноді може виникнути необхідність "позичити" гроші у банку, і щоб з цим було якомога менше проблем, стежте за своєю кредитною історією.

9. Ставте перед собою цілі

Багатьом людям успіх не падає просто в руки. Вони складають плани і цілеспрямовано рухаються до своїх цілей. Мільйонери постійно працюють над тим, щоб буквально планувати свій графік на щодень.

10. Нерухомість

Багато успішних людей вкладають гроші в нерухомість, адже вона цінується завжди. У них не завжди розкішні особняки, багаті люди просто прагнуть облаштувати будинок таким чином, щоб були всі умови для комфортного життя.

Останні новини