8 секретних функцій Android, про які не знають 90% користувачів

8 секретних функцій Android, про які не знають 90% користувачів

8 секретних функцій Android, про які не знають 90% користувачів

І при цьому ви навряд чи зустрінете того, кому відомі всі неймовірні речі, на яке здатні ці найкорисніші винаходи людства. Як пише navkolonas, AdMe.ru вирішив раз і назавжди покласти край цій необізнаності і розповісти вам про 8 найцікавіших функціях Android.

>

Якщо в якості шпалер для вашого Android-пристрої ви оберете чорний або інший темний фон, автоматичне підсвічування пікселів відключиться, і ви помітите, що телефон або планшет почав працювати без підзарядки набагато довше. Поки що ця функція працює не на всіх Android-пристроях, але вона є, наприклад, у більшості смартфонів Samsung. Перевірте!

Відтворення тексту голосом

Цю статтю можна не тільки читати, але ще і слухати – звичайно, якщо у вас Android. Так що якщо ви з тих, хто вважає за краще сприймати інформацію на слух, просто знайдіть в налаштуваннях пункт «Спеціальний можливості» і активуйте функцію голосового відтворення тексту.

Віддалене управління смартфоном

Просто зайдіть в меню «Налаштування -> Безпека -> Адміністратори пристрою» і в розділі «Віддалене управління Android» поставте прапорець навпроти графи «Віддалений пошук пристроїв». Тепер якщо ви втратите свій смартфон, то зможете відновити всі дані і заблокувати його через цей сайт.


Включити «гостьовий режим»

Якщо ви хочете на час передати свій телефон іншій людині і при цьому зберегти конфіденційність всієї особистої інформації, завантаженої в смартфон або планшет, просто скористайтеся функцією «Гостьовий режим». Проведіть двома пальцями по дисплею вниз і в вікні, швидких налаштувань натисніть на іконку користувача, яка знаходиться в правому верхньому куті. Тут же з’явиться функція «Додати гостя», і ви самі зможете вибрати, які дії може здійснювати з пристроєм ця людина.

екранна лупа

Люди зі слабким зором навіть не здогадуються, наскільки сильно ця функція може спростити їхнє життя. Просто перейдіть в розділ «Налаштування -> Спеціальні можливості -> Жести для збільшення». Після цього ви зможете збільшити будь-яку ділянку дисплея, просто натиснувши на нього.

режим модему

Для виходу в інтернет з різних пристроїв зовсім не обов’язково купувати окремий 3G-модем або інший пристрій – з цим завданням чудово впорається ваш смартфон. Просто в графі налаштувань «Бездротові мережі» виберіть «Хот-спот» і поставте прапорець навпроти пункту «Точка доступу WLAN». Це працює!

Керувати смартфоном рухом голови

Іноді бувають ситуації, коли нам просто необхідно скористатися улюбленим гаджетом, але руки зайняті або на вулиці так холодно, що зовсім не хочеться знімати з себе теплі рукавиці. Що ж, і ця проблема є рішення! Встановивши безкоштовний додаток EVA Facial Mouse, ви зможете управляти своїм Android-пристроєм за допомогою рухів голови! Детальна інструкція по установці тут.

прихована гра

Починаючи з Android 2.3 Gingerbread компанія Google розміщує на всіх Android-пристроях маленький подарунок для користувачів, знайти який не так-то просто. А ось інструкція, яка все-таки допоможе вам зробити це. Відкрийте «Налаштування» і перейдіть в пункт «Про телефоні» або «Про планшет». Кілька разів швидко натисніть на пункт «Версія Android», і коли на екрані з’явиться маленький зефір маршмеллоу, швидко натисніть на нього ще кілька разів. Після цих дій відкриється спеціальна міні-гра. Ви ще не знайшли її? Так чого ж ви чекаєте?

Останні новини