Tоп-5 найдешевших електромобілів, про які мало хто знає.

Tоп-5 найдешевших електромобілів, про які мало хто знає.

Tоп-5 найдешевших електромобілів, про які мало хто знає.

Експерти автомобільного ринку склали список електрокарів, які є бюджетними, а ще про них не так добре відомо.

Цей список очолює індійська модель Mahindra e-20. Придбати базову комплектацію даного автомобіля можна за ціною 2700 доларів. Максимальна швидкість пересування у Mahindra e-20 становить 80 км/год, один заряд батареї дозволить проїхати 100 кілометрів шляху.

>

Друге місце рейтингу дісталося китайському електромобілю E-Car GD04B, виробники якого зараз роблять спроби виходу на міжнародний ринок. Потужність силової установки невелика – всього 6,5 к.с. і на одній зарядці електрокар здатний проїхати 150 кілометрів. А попросять за автомобіль близько 7 тис. «зелених».

На третьому місці розташувався електричний трансформер e-Trike з цінником в 10 тис. 400 доларів. Запас ходу у електрокара – 140 кілометрів, а пересуватися він може зі швидкістю в 90 кілометрів на годину.

На четвертому місці розташувався електричний автомобіль Renault Twizy. Правда, на думку продавців, це сітікар, хоча більшість вважають його електроскутером. Він обійдеться 14 тис. 100 доларів.

Замикає п’ятірку електромобіль EcoTruck, ціна якого становить 17 000 доларів. Автомашина має невеликий запас ходу – всього 65 кілометрів і переміщається зі швидкістю максимум 50 км/год. Придбати такий електромобіль можна виключно в США.

 

Останні новини