Гастрокафе «Вівсянка, сер» тішить гурманів новими бонусними пропозиціями

Гастрокафе «Вівсянка, сер» тішить гурманів новими бонусними пропозиціями

Гастрокафе «Вівсянка, сер» тішить гурманів новими бонусними пропозиціями

ПриватБанк та гастрокафе «Вівсянка, сер» у Львові (вул.Дудаєва,5) стали партнерами за програмою лояльності «Бонус Плюс», завдяки чому клієнти закладу отримують винагороду 2% від суми оплати за наїдки та напої при оплаті будь-якою пластиковою карткою ПриватБанку з логотипом «Бонус Плюс». "Вівсянка, сер" слідує англійським кулінарним традиціям, зібраним з усього світу, завдяки чому гість закладу може обрати смачні та вишукані страви. Ніжні та поживні крем-супи, м’ясо найвищої якості, курка тіккі масала, риба, типові для Англії десерти, випічка, пудинги, чізкейки, крамбли, трайфли, пот пай та пироги на усі смаки, які можна куштувати не тільки в закладі, а також замовити з собою.

>

«Бонус Плюс» - це реальна можливість зекономити та отримати грошову винагороду від покупки, якщо торговельна точка є партнером програми і оплата проводиться карткою банку, - говорить Андрій Якимів, директор ПриватБанку на Львівщині. - Нараховані бонуси можна використати у будь-яких торговельних точках, сервісних підприємствах та в інтернет-магазинах, які беруть участь у програмі по всій Україні - треба просто сказати продавцеві, що хочете оплатити покупку з рахунку «Бонус Плюс».

“Бонус Плюс” - це загальнонаціональна програма лояльності, розроблена ПриватБанком. При розрахунку картками ПриватБанку клієнт отримує частину витрачених грошей у вигляді грошових бонусів на спеціальний рахунок "Бонус Плюс" своєї картки. Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій торговельній точці, що бере участь в програмі. Перелік учасників програми дивіться на сайті або в мобільному додатку «Бонус Плюс» для смартфонів. Усього по Україні вже понад 44 000 торговельних точок стали партнерами банку за програмою лояльності “БонусПлюс”, у т.ч у Львівській області - понад 2 000, «Бонус Плюс» - це 550 млн гривень на бонусних рахунках клієнтів. Перелік усіх партнерів-учасників програми “Бонус Плюс” у Львівській області, умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті.


Останні новини