Став відомий найпопулярніший електромобіль у Європі в 2018 році

Став відомий найпопулярніший електромобіль у Європі в 2018 році

Став відомий найпопулярніший електромобіль у Європі в 2018 році

Повідомляється, що в період з січня по червень включно в Європі було зареєстровано понад 18 тисяч нових Nissan Leaf. Це максимальний показник серед всіх доступних в регіоні моделей електрокарів.

Зазначається також, що в цілому європейські покупці зробили понад 37 тисяч заявок на новий електромобіль Leaf з моменту виходу цієї машини на ринок в жовтні 2017 року.

>

Потрібно сказати, що саме моделі Leaf – це електоромобілі, що найбільше продаються у всому світі. Всього з моменту виходу першого Leaf на ринок в 2010 році продано понад 340 тисяч цих електромобілів. А нещодавно компанія Nissan продала 100-тисячний Leaf в Європі.

Втім, якщо розглядати річний обсяг продажів електромобілів в світовому масштабі, то найбільшим виробником є ​​Tesla. На думку експертів, в 2019-му ця компанія також збереже лідируючу позицію на глобальному ринку електромобілів. Водночас альянс Renault/Nissan/Mitsubishi розміститься на другому місці.

Учасники ринку кажуть, що популярність електромобілів зростає рік від року. Зараз всі провідні автовиробники планують випуск моделей з повністю електричною силовою установкою.

Останні новини