Отримати грін-карту США стане ще складніше: кого торкнуться обмеження

Отримати грін-карту США стане ще складніше: кого торкнуться обмеження

Отримати грін-карту США стане ще складніше: кого торкнуться обмеження

 Нововведення можуть торкнутися близько 22 млн осіб без американського громадянства, що законно перебувають в США.

Верховний суд США схвалив посилення міграційних правил , Підготовлене адміністрацією президента Дональда Трампа. Таким чином, легальним мігрантам, які отримують в США соціальну допомогу, надалі буде складніше отримати дозвіл на постійне перебування в країні (так звану грін-карту), повідомляє DW.

>

Білий дім привітав позицію суду, особливо виділивши його позитивний вплив на "американських платників податків, працівників і Конституцію". Нововведення можуть торкнутися близько 22 млн осіб без американського громадянства, що законно перебувають в Сполучених Штатах.

Міністерство національної безпеки США в серпні 2019 року подав проект постанови про осіб, які перебувають на утриманні держави. У тому ж місяці кілька американських штатів подали в суд на адміністрацію президента через майбутній посилення міграційних правил. Позивачі вважали, що ці пропоновані нововведення порушують конституцію і дискримінують мігрантів з кольором шкіри, відмінним від білого. У жовтні федеральні судді в трьох штатах заборонили чиновникам відмовляти в отриманні грін-карт легальним мігрантам.

Дональд Трамп зробив боротьбу з нелегальною імміграцією однією з головних тем своєї передвиборної кампанії і продовжив цю лінію вже в якості глави Білого дому.


Раніше повідомлялося, що в США можуть скасувати розіграш грін-карти .

Останні новини