В Україні вже продають новенькі електрокари за $3500

В Україні вже продають новенькі електрокари за $3500

В Україні вже продають новенькі електрокари за $3500

За українським законодавством реєстрація Bostrix Cubic як транспортного засобу не потрібна, оскільки його потужність не перевищує 3 кВт.

Китайський електричний кей-кар Bostrix Cubic став найдоступнішим електромобілем в Україні 2019 року.

Субкомпактний, інакше кажучи крихітний і тісний, електрокар Bostrix Cubic здатен перевозити трьох людей: водія та пару пасажирів. Схема розміщення викликає асоціації з вело- і мото-рикшами.

>

Кузов Cubic виготовлений зі склопластику, тому його споряджена маса становить усього 420 кг. Габарити машинки навіть менші, ніж Smart: довжина, ширина та висота — 2580/1350/1500 мм, відповідно.

У рух його приводить двокіловатний електродвигун (в піку видає 4 кВт) і дешеві свинцеві батареї на 45 ампер-годин. Така установка забезпечує «Кубіку» максимальну швидкість у 45 км/год. і реальний запас ходу містом 70…75 км. Тримісний авто-скутер оснащений 12-дюймовими легкосплавними дисками, аудіосистемою, електросклопідйомниками, люком у даху і повторювачами покажчиків повороту у корпусах зовнішніх дзеркал.

За українським законодавством реєстрація Bostrix Cubic як транспортного засобу не потрібна, оскільки його потужність не перевищує 3 кВт. Як зазначено вище, вартість Bostrix Cubic у базовій комплектації — менше 100 тис. грн.

 

Останні новини