Названо суму проектів, які ЄІБ реалізує в Україні

Названо суму проектів, які ЄІБ реалізує в Україні

Названо суму проектів, які ЄІБ реалізує в Україні

   За даними Мінфіну, Європейський інвестиційний банк здійснює 14 проектів в країні.

Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) реалізує в Україні 14 проектів на загальну суму 3,067 млрд євро. Про це написала прес-служба Міністерства фінансів на сторінці в Facebook.

>

"Крім того, п'ять проектів загальним обсягом 302 млн євро знаходяться на різних стадіях підготовки", – сказано в повідомленні.

У прес-службі відзначили, що сьогодні, 22 лютого, міністр фінансів Оксана Маркарова зустрілася з віце-президентом ЄІБ Вазілем Гудаком.

Сторони приділили особливу увагу одному з головних пріоритетів роботи Мінфіну – збільшенню середнього рівня вибірки доступних коштів міжнародних фінансових організацій і поліпшенню менеджменту спільних проектів.

Нагадаємо, в жовтні 2018 року прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що ЄІБ готовий щорічно додатково інвестувати 500 млн доларів у розвиток регіонів України.


У грудні минулого року повідомлялося, що Європейський інвестиційний банк і Європейський банк реконструкції та розвитку виділять 176 млн євро на новий проект з підвищення безпеки руху в Україні.

 

Останні новини