В Україні відбулись показові випробування нового вітчизняного гвинтокрила

В Україні відбулись показові випробування нового вітчизняного гвинтокрила

В Україні відбулись показові випробування нового вітчизняного гвинтокрила

Підприємство працює над удосконаленою версією гелікоптера для африканських країн, що зможе літати при температурі 48 градусів.

Компанія “Аерокоптер” провела комплекс показових польотів на гелікоптері АК1-3 для журналістів та потенційних замовників, повідомляють Патріоти України з посиланням на Національний Промисловий Портал. Польоти проходили на аеродромі компанії “Аеропракт”, що розташований у селі Наливайківка Макарівського району Київської області.В ході презентації гелікоптера, екіпажем повітряної машини були виконані фігури вищого пілотажу, демонстрація можливостей техніки в різних режимах польоту, швидкі проходи на наднизькій висоті тощо.

>

Кожен з гостей під час презентації мав можливість самостійно впевнитися в можливостях гелікоптера АК1-3 та здійснити оглядовий політ на повітряній машині під наглядом досвідченого інструктора.

По завершенню оглядових польотів, представники компанії “Аерокоптер” розповіли гостям про гелікоптер АК1-3 та зазначили його основні переваги. Це, перш за все, компактність та низька ціна, що є найкращою у співвідношенні ціна-якість на ринку надлегких вертольотів. Також АК1-3 здатен літати у жарких температурах, до 35 градусів Цельсія.


Ресурс двигуна та лопатей – 2000 льотних годин. Проте, розробником було виявлено під час тестової експлуатації заводських машин, що вузли та агрегати не зношуються за зазначений термін. Це дозволить “Аерокоптеру” збільшити ресурс агрегатів гелікоптера до 3000 польотних годин.

Загалом випробування залишили позитивні відгуки у потенційних замовників. Гості відзначили простоту управління гелікоптером, скляну кабіну з можливістю огляду значних територій та найкращу ціну для гелікоптерів цього класу. Вона сягає приблизно 170 000 доларів.

 

Останні новини