Один з найбільших китайських виробників смартфонів виходить на український ринок

Один з найбільших китайських виробників смартфонів виходить на український ринок

Один з найбільших китайських виробників смартфонів виходить на український ринок

Китайська компанія Vivo Communication Technology Co. Ltd., яка є одним зі світових лідерів в категорії смартфонів, виходить на український ринок.

>

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Свою частку в світовому ринку вона оцінює в 7%. Зазначено, що продукцією компанії користуються 200 млн людей.

Згідно з прес-релізом, в Китаї Vivo посідає друге місце після Huawei серед виробників смартфонів, а в світі – п’яте. Відзначається, що компанія продала більше 600 млн телефонів.

“Україна стала першою країною Європи, куди прийшла компанія. Український ринок є перспективним для нас, а також може стати надійним плацдармом для створення офісу, який буде допомагати всім країнам Європи вести єдину комунікацію і інформувати про новинки компанії”, – заявили в Vivo.

На сайті Vivo вже доступна українська версія. Там згадуються п’ять моделей смартфонів. Компанія також запустила офіційні сторінки в Facebook і Instagram. Крім того, Vivo шукає співробітників на Work.ua.

Бренд Vivo належить китайській корпорації BBK. Компанія була заснована в 2009 році в Китаї. З 2014 вона почала експансію на міжнародні ринки. Vivo належить шість науково-дослідних центрів і чотири заводи, два з яких розташовані в Китаї, по одному – в Індії та Індонезії.


Корпорації BBK належить ще два виробники смартфонів – Oppo і OnePlus.

За даними порталу China Internet Watch, до трійки найбільш продаваних на цьому ринку в Китаї брендів у 2018 році увійшли компанії Huawei (119,17 млн гаджетів), Oppo (76,37 млн) і Vivo (74,64 млн).

Останні новини