FlixBus і Gunsel анонсували спільні перевезення з Києва до Праги, Варшави та Вроцлава з 19 серпня

FlixBus і Gunsel анонсували спільні перевезення з Києва до Праги, Варшави та Вроцлава з 19 серпня

FlixBus і Gunsel анонсували спільні перевезення з Києва до Праги, Варшави та Вроцлава з 19 серпня

 До 15 серпня квитки на ці маршрути можна купити за 5 євро.

Великий європейський автобусний перевізник FlixBus повідомив про початок роботи в Україні в партнерстві з компанією Gunsel. Спільні перевезення стартують з 19 серпня на маршрутах із Києва до Варшави, Вроцлава і Праги.

>

Про це повідомляє Центр транспортних стратегій за підсумками пресконференції Flixbus.

У кожному автобусі Gunsel на зазначених маршрутах буде 15 маркованих сидінь для пасажирів Flixbus.

За маршрутом Київ-Варшава (через Люблін) автобус курсуватиме щодня; Київ-Вроцлав (через Житомир, Рівне, Львів, Краків, Катовіце) - тричі на тиждень; Київ-Прага (через Житомир, Рівне, Львів, Градець-Кралове) - тричі на тиждень.

"Ми хочемо поєднати три столиці - Київ, Прагу, Варшаву. Ми також намагаємося приєднати Львів і Житомир до наших міжнародних хабів. Тоді пасажир, який їде з України тільки з однією пересадкою, зможе доїхати до величезної кількості міст Європи", - зазначив гендиректор FlixBus у Польщі й Україні Міхал Леман.

З нагоди запуску нових маршрутів FlixBus оголосив про те, що до 12:00 15 серпня на спільні рейси з Gunsel квитки можна купити за ціною від 5 євро.

Окрім цього, міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що Київська область зацікавлена у впровадженні міжміських перевезень по Україні компанією FlixBus.


"У мене вчора була розмова з новим керівником Київської області Михайлом Бно-Айріяном. Він зацікавлений, щоб зустрітися з FlixBus і запустити внутрішньообласні рейси. Київська область могла б стати "пілотом", - сказав міністр.

Раніше FlixBus вже анонсував відкриття рейсів з українських міст у низку країн ЄС. Згідно з анонсом перевізника, до кінця 2019 року FlixBus запустить перевезення з Києва, Харкова, Одеси та Львова в Польщу, Німеччину, Чехію, Австрію та Угорщину.

 

Останні новини