Стати справжніми керівниками навчали у БізнесШколі ПриватБанку

Стати справжніми керівниками навчали у БізнесШколі ПриватБанку

Стати справжніми керівниками навчали у БізнесШколі ПриватБанку

Європейський формат навчання у БізнесШколі ЮніорБанку захоплює все більше волинських дітей, бо відрізняється від традиційного шкільного. Щотижня активні учні з великим нетерпінням у пошуку сучасних економічних знань переступають поріг головного офісу ПриватБанку на Волині. Беруть участь  у бізнес-квестах, слухають уроки фінансової грамотності, здобувають нові знання в БізнесШколі ЮніорБанку.  З великим задоволенням дітям надають консультації менеджери та спеціалісти. Запитання їм учні ставлять і прості, і складні, і навіть незручні. На маленьких клієнтів тут чекають з великим нетерпінням. Спілкування  завжди приємне та й час минає непомітно швидко.

>

 

CAM01286.jpg

 

 

Цікаво, доступно, просто та з практичними порадами директор Північно-Західного Регіонального управління ПриватБанку розповів їм про найсучасніші послуги та  технології банківської сфери. Пояснив, як діти можуть багатьма з них щодня самі користуватися.

"Фінансова грамотність ще зі шкільної парти - це насправді  великий вклад у ваше майбутнє. Як відомо, знання - це велика сила і вони стануть у пригоді не один раз, можливо, й допоможуть обрати майбутню професію. У мене є син і він теж опановує всі ази фінансової грамотності, бо в сучасному світі це й потреба часу, - розповів Андрій Якимів”.


Учні особливо радіють живому спілкуванню, бо навчальний процес легкий - у формі запитань і відповідей. Окрім практичного досвіду в малечі - сила-силенна емоцій та маса приємних, нових вражень, бо ж  можна дізнатися з перших вуст навіть про різні нюанси роботи поважного керівника. Схоже, найважливіше в такому процесі для школярів  - можливість самому так би мовити "протестувати" робоче місце керуючого банку . Окрім нових світлин, безперечно, в пам’яті кожного з школярів  залишилися спогади на все життя, а побаченим і новими знаннями  вони  вже діляться з друзями та рідними.

CAM01302.jpg

 

Доцільність і користь таких уроків і в тім, що діти починають краще  розуміти як працює  фінансова установа, побачивши її роботу "зсередини". Вони знайомляться з людьми, які тут працюють. Так банк для школярів стає доступнішим, не видається більше  їм закритою установою.  Фінансові уроки в банку, а не в школі - це своєрідна практика.  Вони вже в дитячому віці впливають на формування правильного мислення та допомагають малечі краще та швидше розуміти дорослих і ті фінансові питання, які щодня вирішують їхні тати та мами.

Діти люблять БізнесШколу ЮніорБанку, бо тут їх у невимушеній, веселій атмосфері безкоштовно навчають фінансовій грамотності, тренери всі привітні, розповідають захоплююче, а головне - не ставлять оцінок та заохочуюють солодощами, що так обожнює малеча.  До слова, своєрідним кроком у доросле життя для дітей є "доросла" пластикова карта ЮНІОРА, якою учні активно користуються.

ЮніорБанк розпочав свою діяльність у 2009 році в Україні. За час діяльності випускниками БізнесШколи на Волині стало понад 1000 школярів. Активно користуються картами ЮНІОРА в області майже 6500 дітей. Восени ЮніорБанк розпочав новий навчальний курс фінансової грамотності та радо запрошує усіх школярів до БізнесШколи.

Детальніша інформація та запис на навчання - на сайті ЮніорБанку www.jniorbank.ua


 

Керівник прес-служби ПриватБанку в Луцьку Оксана Швець

Останні новини