Економіка РФ впаде до початку 2017 року - Саклаков

Економіка РФ впаде до початку 2017 року - Саклаков

Економіка РФ впаде до початку 2017 року - Саклаков

Економіка Російської Федерації не витримає введених проти неї санкцій і буде зупинена вже в лютому-березні 2017 року.

Таку думку під час свого інтерв'ю висловив російський політичний емігрант в Сполучені Штати Америки Денис Саклаков, новину передає "Преса України".

>

Він зазначив, що з відкритих джерел можна отримати інформацію про те, що після анексії півострова Крим та початку війни проти України, Росія витратила три чверті своїх резервів. Слідуючи логіці можна припустити, що вже в лютому-березні резервні гроші у Росії закінчаться, що неминуче призведе до зупинки економічної системи країни.

Саклаков вважає, що після тотального зубожіння населення, вичерпання ресурсів, які ще залишилися в казні, і провалу в ідеологічній війні в Російській Федерації почнеться нова революція.

"Згідно піраміді Абрахама Маслоу, базові потреби в їжі, сні, даху над головою вище навіть потреби в безпеці. Вважається, що революцію 1789 року у Франції зробило підвищення ціни хліба до 3 су за фунт", — сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що віце-президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден заявив, що проект "Північний потік-2" за участю Росії та кількох європейських енергетичних компаній буде "поганий операцією" для Європи.

Останні новини