На український ринок може прийти Amazon

На український ринок може прийти Amazon

На український ринок може прийти Amazon

У вівторок, 28 березня, генеральний директор ПАТ "Укрпошта" Ігор Смілянський заявив, що вони мають намір залучити на український ринок найбільшу в світі компанію Amazon, яка спеціалізується на продажу товарів і послуг через Інтернет. Про це гендиректор "Укрпошта" розповів в ефірі одного з телеканалів.
"Зараз ми дуже хочемо завести Amazon в нашу країну. Зараз ми працюємо з нашими партнерами, тому що це міжнародний поштовий обіг, це вимагає деякий час. Логістично ми готові, але це міжнародні угоди і цьому випадку ми повинні працювати з американської поштою - це великий монополіст і вони не надто швидко рухаються. Решта - це співпраця з нашими митними органами, митниця повинна збільшити штат, щоб пропускати ці товари. Дуже хочу до кінця 2017, але обіцяти не буду, тому що не впевнений ", - заявив Смілянський.
Як повідомляв MIGnews.com.ua раніше, в лютому 2017 року »Укрпошта" почала використовувати додаток для смартфонів Viber для повідомлення своїх клієнтів про надходження відправлень та переказів грошових коштів.

>

Останні новини