ПРИВАТБАНК ДОЛУЧИВСЯ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ДИТЯЧОГО ТАБОРУ «ТЕРИТОРІЯ ЩАСЛИВИХ»

ПРИВАТБАНК ДОЛУЧИВСЯ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ДИТЯЧОГО ТАБОРУ «ТЕРИТОРІЯ ЩАСЛИВИХ»

ПРИВАТБАНК ДОЛУЧИВСЯ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ ДИТЯЧОГО ТАБОРУ «ТЕРИТОРІЯ ЩАСЛИВИХ»

З 7 по 20 серпня 2017 року на Львівщині  відкрились двері першого інклюзивно-тренінгового табору для дітей «Територія щасливих».



>

ПриватБанк та Всеукраїнський благодійний фонд "Допомагати просто!" також долучились до організації Першого інклюзивного табору та виділили допомогу понад 25 тис.грн, скеровані на продукти харчування для учасників табору та на матеріали для проведення корекційних занять та майстер-класів. Усього у таборі відпочинуть 17 дітей.

Для дітей організовано цікаве дозвілля-спортивні змагання, водні розваги, майстер-класи з виготовлення морозива, різноманітних художніх технік, анімаційна програма з бульбашковим шоу, теренкури та розвиткові-корекційні заняття, звукотерапія тибетськими чашами.

“Цієї найщасливішої пори літніх канікул кожна дитина має законне право на найяскравіші позитивні емоції, - говорить Андрій Якимів, директор ПриватБанку на Львівщині. - Такий табір на Львівщині організований уперше, тож це - чудова і потрібна ініціатива, яку ПриватБанк та фонд "Допомогати просто!" підтримує”.




У той час, коли діти задіяні у заняттях та розвагах, з батьками проводять тренінги провідні фахівці львівських вишів та навчально-розвиткових центрів-УКУ, «У світ разом», проводять лекції медики львівських клінік. У рамках інклюзивного табору учасники здійснять паломницьку прощу до Унева.

Це не перша ініціатива ПриватБанку з благодійної допомоги дітям Львівщини. ПриватБанк та благодійний фонд «Допомагати просто!» у 2017 році завдяки зібраним клієнтами з усієї України благодійним внескам передали:

- Львівській обласній дитячій клінічній лікарні „Охмадит” - апарат штучної вентиляції легенів Vela, виробник CareFusion (США), вартістю 555 тис.грн,

- КЗ ЛОР "Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр" -  антиопластичні (онко) препарати, імуноглобіни, протимікробні препарати (антибіотики), гепапротектори, розчини для інфузій для потреб онкологічного та гематологічного відділень на суму 403 915,16 грн,

- Львівській міській дитячій клінічній лікарні - апарат УЗД експертного класу Toshiba, вартістю 1 805 400,90 грн.

Як можна перерахувати благодійні внески?

·        на сайті фонду blago.pb.ua,

·        у Приват24;

·        у будь-якому банкоматі або терміналі ПриватБанку;

·        перерахувати решту, яка залишилась після операції в касі.

Довідка:  За 5 років  благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!»  надав допомогу майже на 56 млн гривень. Благодійний фонд «Допомагати просто!» реалізує  проекти на підтримку дітей-сиріт і важкохворих дітей, цільові проекти допомоги постраждалим від стихійних лих і катастроф, програми допомоги українській армії та пораненим у зоні проведення АТО бійцям. Усі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання. Повну інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.
Останні новини