Найкращі товари для веломанів відтепер можна оплачувати частинами

Найкращі товари для веломанів відтепер можна оплачувати частинами

Найкращі товари для веломанів відтепер можна оплачувати частинами

Веломагазин "MTBStock", офіційний представник торговельних марок Felt, Haibike, Pride та RoyalBaby став партнером ПриватБанку по сервісу “Оплата частинами”, завдяки чому клієнти-власники карток ПриватБанку можуть відтермінувати оплату придбаних запчастин, аксесуарів та велосипедів. 

>

"Оплата частинами" - сервіс, який дозволяє покупцю придбати обраний товар, виплачуючи вартість рівними частинами. Якщо оплата відбуватиметься із власних коштів на картці “Універсальна”, то комісія не нараховуватиметься.  Кредит оформлюється за лічені хвилини – безпосередньо на місці. Договором з усіма необхідними реквізитами фактично є чек покупки. І головне, за умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для клієнта ПриватБанку – є повністю безкоштовним.

Дізнатись свій ліміт по «Оплаті частинами» можна в Приват24 або відправивши SMS з текстом chast на номер 10060.

Також оформляти розстрочку відтепер можна і через популярні месенджери Viber, Telegram, Facebook. За допомогою бота просто в месенджері можна за лічені хвилини та без паперів оформити бажану суму в кредит, знайти найближчий магазин, дізнатися про суму ліміту, перевірити інформацію за договорами тощо. Знайти та викликати бота доволі просто:

  • Facebook – перейти за посиланням messenger.com або набрати в пошуку месенджера @payparts;
  • Telegram – перейти за посиланням telegram.me або набрати в пошуку @PrivatOchBot;
  • Viber – знайти паблік-акаунт «Оплата частинами» за такими пошуковими словами: «кредит», «розстрочка», «магазини», «частинами».

Для отримання бажаної суми в кредит досить зазначити в боті свій фінансовий номер телефону, підтвердити через SMS-пароль (Sender), далі зазначити суму та останні 4 цифри номера картки, на яку будуть зараховуватися гроші.Новий сервіс банку доступний усім власникам платіжних карток ПриватБанку.


Перелік торговельних точок, де клієнт може скористатися сервісом “Оплата частинами”, розміщений на сайті. Кожна з цих торговельних точок на касі та у вхідній зоні має спеціальні розпізнавальні наліпки із символікою сервісу. Усього за 2017 рік львів'яни оплатили понад 200 млн грн за товари та послуги із використанням сервісу "Оплата частинами" у майже 4000 торговельних точках-партнерах ПриватБанку у Львівській області.

Ще більше новин від ПриватБанку - на сайті та у соціальній мережі.

Останні новини