SkyUp буде літати з Києва в столиці Португалії та Албанії: названі ціни

SkyUp буде літати з Києва в столиці Португалії та Албанії: названі ціни

SkyUp буде літати з Києва в столиці Португалії та Албанії: названі ціни

 Лоукостер оголосив про дату запуску двох рейсів з Києва.

Лоукостер SkyUp, який недавно анонсував чотири нові рейси з Харкова, з кінця березня почне виконувати рейси Київ – Лісабон, а з кінця травня – Київ – Тірана. Таку заяву зробили в прес-службі авіаперевізника.

>

Вартість перельотів за маршрутом Київ – Лісабон на даний момент складає від 2772 грн в одну сторону без багажу, до Тирани – від 2307 грн.

Регулярні польоти з Києва в столицю Португалії почнуться 29 березня і триватимуть до 24 жовтня; в столицю Албанії – з 30 травня до 9 вересня.

Перельоти Київ-Лісабон будуть здійснюватися двічі на тиждень – по понеділках і п'ятницях.

Рейси до Тирани будуть спочатку раз на тиждень – у суботу, а з 8 червня додасться ще два щотижневих рейсу – по понеділках та середах.

Раніше сайт "Сьогодні" писав про те, що SkyUp прийняв рішення про запуск нових рейсів з Одеси в курортні Ларнаку (Кіпр) і Батумі (Грузія).

Нагадаємо, з 2020 року авіакомпанія відкриє зі Львова ще чотири нові рейси. Влітку наступного року SkyUp виконуватиме рейси з місцевого аеропорту до Іракліона, Батумі, Бургаса і Барселони.


Новини "Сьогодні" також розбиралися, як лоукостер заробляють на доплати за додаткові послуги, без яких пасажири практично не можуть обійтися:

 

Останні новини