Найбільша приватна польська енергокомпанія відкрила «дочку» в Україні

Найбільша приватна польська енергокомпанія відкрила «дочку» в Україні

Найбільша приватна польська енергокомпанія відкрила  «дочку»  в Україні

 Найбільша польська приватна енергетична компанія Polenergia Obrót SA (АТ "Поленергія Обрут") зареєструвала в лютому в Україні ТОВ "Поленергія Енерджі Україна", яке планує зайнятися трейдингом електричної енергії.

Відповідне рішення Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), про видачу суспільству ліцензії на здійснення діяльності з перепродажу електроенергії планується затвердити на засіданні регулятора 25 березня, передає БізнесЦензор з посиланням на Інтерфакс-Україна.

>

Згідно з даними в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, керівником компанії є Назар Бічуя. Статутний капітал ТОВ становить 531,7 тис. Грн.

Polenergia - польська вертикально-інтегрована група, що займається виробництвом електроенергії з традиційних і поновлюваних джерел енер, а також трейдингом і розподілом електроенергії.

Була заснована в 2014 році шляхом консолідації Polish Energy Partners SA та Polenergia Group, контрольованих Kulczyk Holding S.àr.l.

Зареєстрована в Вашаве Polenergia Obrót SA спеціалізується на оптовій торгівлі електроенергією і газом. Є учасником Polish Power Exchange (TGE), European Power Exchange (EPEX SPOT), European Energy Exchange (EEX).

Останні новини