Європейський автобусний лоукостер відкриває маршрути в Україні:

Європейський автобусний лоукостер відкриває маршрути в Україні:

Європейський автобусний лоукостер відкриває маршрути в Україні:

  Лінії запускають у партнерстві з іншим оператором

Німецький автобусний оператор FlixBus, який раніше запустив рейси з України за кордон, відкрив продаж квитків на автобусні лінії між українськими містами. Пасажири можуть забронювати квитки на сайті перевізника, в мобільному застосунку й офлайн-касах продажу квитків.

>

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", з 8 липня запускаються такі напрямки:

  • Київ – Одеса – Затока;
  • Київ – Житомир – Рівне – Львів;
  • Київ – Житомир – Новоград-Волинський – Рівне – Львів – Ужгород.

Автобуси Київ – Одеса – Затока будуть відправлятися три рази на тиждень: в п'ятницю, суботу та неділю з Києва о 22:50 з прибуттям о 6:00 до Одеси і 7:50 в Затоку. У зворотному напрямку автобуси відправлятимуться в суботу, неділю і понеділок о 19:00 з Затоки, о 20:50 – зупинка в Одесі, о 4:10 – прибуття до Києва.

Лінія Київ – Львів курсуватиме щоденно з відправленням о 7:50 з Києва і прибуттям о 15:00 до Львова. Назад автобус виїжджає о 10:00 зі Львова і прибуває о 17:00 до Києва. Зупинки будуть в Житомирі та Рівному.


Автобус Київ – Ужгород ходитиме на лінії Київ – Відень, яка працює два рази в тиждень: в середу і суботу автобус відправляється з Києва о 7:50 і прибуває до Ужгорода о 21:25 з зупинками в Житомирі, Новгороді-Волинському, Рівному та Львові. Назад автобус виїжджає в понеділок і п'ятницю о 4:00 з Ужгорода і прибуває о 15:55 до Києва.

Зазначається, що лінії запущені в партнерстві з Euroclub. Автобуси зберегли брендування Euroclub, але мають наклейки "In copperation with FlixBus", за якими їх можна буде ідентифікувати на автобусних зупинках.

"В Україні ми починаємо з популярних напрямків: Київ – Львів, Київ – Ужгород і Київ – Затока через Одесу. На внутрішніх лініях дотримуємося тих же стандартів дезінфекції та гігієни, що і на міжнародних", – заявив директор FlixBus в Україні та Польщі Міхал Леман.

Компанія FlixBus, що розвиває автобусні перевезення по Європі та США, заснована в 2013 році. Працює за моделлю партнерства з автобусними регіональними перевізниками, які надають свої автобуси і документи на маршрути, а FlixBus займається продажем, маркетингом і керуванням графіками.

Раніше сайт "Сьогодні" писав про те, що на тлі відновлення транспортного сполучення з країнами ЄС з 17 червня відновлений пропуск пасажирських автобусів через державний кордон України.

Європейський оператор міжнародних автобусних перевезень Ecolines з 18 червня відновив автобусні рейси з Києва до Варшави і Щецин (Польща). Компанія поступово поверне рейси і на інших міжнародних маршрутах.

Нагадаємо, Україна поступово пом'якшує карантинний режим. Зокрема, з 1 червня пущені поїзди, 5 червня відновили внутрішнє авіасполучення, а 15 червня запрацювали всі пропускні пункти в міжнародних аеропортах. Однак ситуація з захворюваністю COVID-19 залишається тривожною, тому карантин може бути знову посилено. Схожа тенденція спостерігається в багатьох країнах.

 

Останні новини