Нафтогаз України оголосив ціну за газ для населення у лютому

Нафтогаз України оголосив ціну за газ для населення у лютому

Нафтогаз України оголосив ціну за газ для населення у лютому

У лютому, в рамках тарифного плану «Місячний» Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" постачатиме своїм побутовим клієнтам газ за ціною 6,86 грн/куб.м з ПДВ. Вона є нижчою за рекомендовану урядом ціну за рахунок мінімальної власної націнки.  Для клієнтів, які оформили тарифний план «Річний» у минулому році, вартість газу не зміниться і складе 4,73 грн, 5,24 грн та 6,45 грн за куб. м, відповідно до умов договорів.

>

Ми – за чесні правила гри, тому важливо наголосити, що наша компанія закуповує газ на умовах, які є доступними усім іншим постачальникам. Наша ціль як цінового лідера на ринку – пропонувати найкращі умови споживачам та збільшувати кількість наших клієнтів.

Ми цінуємо кожного клієнта, хто долучився до нашої компанії, обравши стабільність та вигідні ціни. Станом на сьогодні ми обслуговуємо вже 9% споживачів в Україні = 1,1 млн домогосподарств (з урахуванням клієнтів ПОН). Тому ми продовжуємо знаходити можливості, щоб пропонувати клієнтам найкращі ціни на газ.

Нагадаємо, гранична ціна на газ з 1 лютого до 31 березня 2021 року регулюється постановою Кабінету Міністрів України від 18 січня 2021 р. № 25. Рішення Уряду діє до кінця березня 2021 року. У квітні ціна на газ має встановлюватися на ринкових умовах.

Немає опису світлини.


Останні новини