У Росії почались серйозні проблеми, - американська розвідка

У Росії почались серйозні проблеми, - американська розвідка

У Росії почались серйозні проблеми, - американська розвідка

Теракт в метрополітені Санкт-Петербурга показує, що у Росії почалися величезні проблеми. Про це йдеться в доповіді американської розвідувальної компанії Stratfor, розповідає from-ua.

Американські аналітики заявляють, що в Росії наростають великі загрози з боку Сирії і Північного Кавказу, де після кількох років візуального спокою спостерігається тенденція до зростання військової напруженості, спровокована погіршенням соціальних і економічних показників.

>

У Stratfor відзначили, що в Чечні і Дагестані спостерігається один з найвищих показників безробіття серед всіх регіонів Росії, при цьому саме два зазначених суб'єкта РФ завжди були великими вогнищами терористичної загрози.

 

Величезною проблемою для російських спецслужб є наявність зовнішньої терористичної загрози, з якою Кремль ніколи раніше не стикався.

Бойовики ІГІЛ з Сирії цілком здатні наносити по Росії несподівані і дуже болючі удари, а значить російським спецслужбам потрібно шукати нові способи захисту.

Американці вважають, що є ймовірність здійснення терактів самими росіянами, які вирішили вдатися до тероризму в якості початку боротьби з режимом Путіна.

Картинки по запросу путин недовольніе россияне

Останні новини