Стало відомо які перші країни, відвідає Дональд Трамп

Стало відомо які перші країни, відвідає Дональд Трамп

Стало відомо які перші країни, відвідає Дональд Трамп

У рамках своєї першої зарубіжної поїздки на посту президента США Дональд Трамп в травні має намір відвідати...

Президент США Дональд Трамп в рамках першого закордонного візиту відвідає Саудівську Аравію, Ізраїль і Палестину, повідомляє в четвер Білий дім, передає Ukr.Media.

>

"Президент Трамп прийняв запрошення зберігача двох святинь короля Салмана бен Абд аль-Азіза Аль Сауда відвідати Королівство Саудівська Аравія у кінці цього місяця. Цей візит підтвердить міцне партнерство між Сполученими Штатами і Саудівською Аравією і дозволить керівникам обговорити питання, що мають стратегічне значення, включаючи зусилля по боротьбі з терористичними угрупованнями та дискредитації радикальних ідеологій", - йдеться в повідомленні американської адміністрації, опублікованому в четвер.

Відзначається, що Д. Трамп також прийняв запрошення президента Ізраїлю Реувена Ривлина і прем'єр-міністра країни Біньяміна Нетаньяху відвідати цю країну.

"Лідери обговорять низку регіональних питань, у тому числі необхідність протидії загрозам з боку Ірану і його представників, а також ИГИЛ (заборонена в РФ) та інших терористичних груп. Вони також обговорять шляхи досягнення справжнього і міцного миру між ізраїльтянами і палестинцями", - наголошується в повідомленні.

Поряд з цим президент США прийняв запрошення президента Палестинської адміністрації Махмуда Аббаса зустрітися з ним, щоб обговорити шляхи досягнення миру між ізраїльтянами і палестинцями".

Останні новини