Держсекретар США Тіллерсон приїде в Київ з меседжем по Донбасу – експерт

Держсекретар США Тіллерсон приїде в Київ з меседжем по Донбасу – експерт

Держсекретар США Тіллерсон приїде в Київ з меседжем по Донбасу – експерт
Під час свого візиту в Україну держсекретар США розповість, про що на G20 говорили Трамп і Путін.

Американська сторона через держсекретаря Рекса Тіллерсона поінформує керівництво України про результати переговорів президента США Дональда Трампа з президентом РФ Володимиром Путіним, а також про результати тристоронньої зустрічі лідерів Німеччини, Франції і Росії на саміті G20 в Гамбурзі, передають новини Ukr.Media.

>

Про це заявив спів директор програм зовнішньої політики та міжнародної безпеки Михайло Пашков, коментуючи візит Рекса Тіллерсона в Україну 9 липня.

"У візиті Тіллерсона кілька мотивів. З одного боку – це домовленості Порошенко під час його візиту до Вашингтона і його зустрічі з Трампом

Крім Тіллерсона ми ще очікуємо візитів міністрів енергетики і оборони США . Це хороший знак в контексті активізації двосторонніх контактів на найвищому рівні після значної виборчої паузи, яка також була пов'язана з певними внутрішньополітичними моментами в США.

Другий момент, цей візит відбудеться відразу після першої зустрічі Трампа і Путіна в Гамбурзі. Тому певні меседжі безумовно і очевидно Тіллерсон принесе в Київ", – вважає Пашков.

При цьому експерт не очікує якихось проривних рішень від першої зустрічі Трампа з Путіним, або укладення так званої big deal, адже для цього потрібна серйозна підготовка двох штабів президентів, а цього не було.


Останні новини