Смоленська катастрофа: в Польщі зробили гучну заяву.

Смоленська катастрофа: в Польщі зробили гучну заяву.

Смоленська катастрофа: в Польщі зробили гучну заяву.
Міністр оборони Польщі Антоні Мачеревіч заявив, що польська комісія виявила запис моменту вибуху на бортовому самописці літака Ту-154, в результаті аварії якого в Смоленській області загинув президент Польщі Лех Качинський, передає Польське радіо.

"Ми нашли в запісі одного з реєстраторів момент Вибух - ВІН БУВ ідентіфікованій. Заразитися ми займаємося его аналізом", - заявивши Мачеревіч.

Министр нагадала, что версию Вибух комісія, яка розслідує катастрофу, озвучила у своєму звіті ще Навесні.

"Тоді ми ВСТАНОВИВ, что ставить вибух, Який в кінцевому підсумку зніщів літак. Заразитися ми знаємо набагато більше", - говорити министр.
Такоже Мачеревіч Додав, що »до кінця наступної весни буде представлена ​​Доповідь НЕ только по ходу подій, но и по тому, хто Несе головну відповідальність за трагедію в Смоленськ".

Ранее, 28 грудня 2016 го МЗС Польщі направило російській стороні ноту з Вимогами Передат невідомі Варшаві записи з кабіни літака Ту-154 президента Леха Качинського, Який розбився під Смоленськом.

Як відомо, літак Ту-154 ВПС Польщі впав під Смоленськом вранці 10 квітня 2010 року. В результате аварії погибли всі 96 осіб, что находится на борту, в тому чіслі президент Лех Качинський з дружиною.
Міждержавний авіаційний комітет назвавши причиною події помилки пілотів. Польська сторона провела власне Розслідування и поклала часть провини на российских Диспетчерів.
 
Останні новини