На засіданні G7 озвучили жорстку позицію щодо Росії.

На засіданні G7 озвучили жорстку позицію щодо Росії.

На засіданні G7 озвучили жорстку позицію щодо Росії.

 Агресивна політика Москви проти України знову вилізе їй боком.

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" (G7) зійшлися на думці, що санкції проти Росії за агресію проти України будуть продовжені. Про це йдеться в заяві Міністерства закордонних справ Канади в Twitter.

>

"Міністр Фріланд (глава МЗС Канади Христя Фріланд – ред.) І міністри закордонних справ G7 підтвердили загальну повагу міжнародного порядку, заснованого на правилах, в тому числі щодо територіального суверенітету. Санкції, накладені на Росію через її неприйнятні дії в Україні, триватимуть", – йдеться в повідомленні.

.jpg_348

Нагадаємо, новий потужний санкційний удар по "друзях" Путіна США завдали 6 квітня, під який потрапили сім олігархів, 14 компаній і 17 високопоставлених чиновників РФ. Сайт "Сегодня" публікував повний список "ізгоїв"..

Стало відомо, що акціонери компаній зі списку санкцій за кілька днів втратили сотні мільйонів доларів. При цьому з падінням зіткнулися і ті російські компанії, які формально не потрапили під санкції. За пару днів після введення заходів олігархи в Росії втратили через санкції 16 млрд доларів.


У свою чергу до Держдуми РФ внесли законопроект із контрзаходами проти американців, яким Москва хоче ввести свої санкції, зокрема хочуть заборонити американську продукцію на російській землі. В результаті стало відомо, що саме заборонить Росія у відповідь на санкції США.

 

Останні новини