Росія і Білорусь створять єдині парламент і уряд

Росія і Білорусь створять єдині парламент і уряд

Росія і Білорусь створять єдині парламент і уряд

Також вони об'єднають соціальну, політичну та економічну сфери. 

Росія і Білорусь в рамках об'єднання в Союзну державу створять єдині парламент і уряд. Про це домовилися президент РФ Володимир Путін і глава Білорусі Олександр Лукашенко , передає Reformation слова білоруського посла в Росії Володимира Семашко. 

>

"Президенти домовилися, що цілі заявлені грандіозні і вони не повинні змінюватися. Це перехід на уніфіковане податкове законодавство, створення єдиних ринків нафти, газу і електроенергії, створити єдиний парламент і уряд з певними повноваженнями, коли незалежні Росія і Білорусь віддають наверх певні управлінські функції з обов'язковим виконанням. Таке завдання зараз вирішується ", - заявив він.

За словами Семашка, нині йде робота над дорожніми картами по інтеграції в Союзну державу. 20 з 31 "карти" вже узгоджені, всі інші повинні бути готові в строк до одного тижня. 

Нагадаємо, що плановане Союзну державу - це наддержавне об'єднання РФ і Білорусі з організацією єдиного політичного, економічного, військового, митного, валютного, юридичного, гуманітарного і культурного просторів. 


Раніше агентство Bloomberg писало, що Путін шукає шляхи для забезпечення свого подальшого впливу шляхом створення більш тісного союзу з Білоруссю.

 

Останні новини