Путін засудив Зеленського за слова про Другу світову

Путін засудив Зеленського за слова про Другу світову

Путін засудив Зеленського за слова про Другу світову

Заяви про відповідальність Радянського Союзу за розв'язання війни можу відбитися на відносинах між Україною і Росією, попередив російський президент.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що слова українського лідера Володимира Зеленського про Другу світову війну можуть негативно позначитися на відносинах між країнами, пише Интерфакс 21 червня.
 
У рамках документального проекту Россия. Кремль. Путин, фрагмент якого був показаний на телеканалі Россия-1, у Путіна запитали про те, як він ставиться до висловлювань Зеленського про війну і про те, як це може позначитися на подальших відносинах двох країн.
 
"Негативно. Я думаю, що і для самого Володимира Олександровича нічого в цьому хорошого немає. Маю на увазі, що сама Україна сильно постраждала під час Другої світової війни", - сказав Путін.
 
Раніше Зеленський заявив про відповідальність СРСР нарівні з нацистською Німеччиною за розв'язання Другої світової війни. Ці заяви він зробив під час свого візиту до Польщі в січні.
 
Цього тижня Путін опублікував в американському виданні National Interest статтю про Другу світову війну.
 
На початку травня Міноборони Росії опублікувало розсекречені історичні документи часів Другої світової війни до 75-річчя завершення Берлінської наступальної операції.
 
Останні новини