Дніпро став першим українським містом, де запустили добові електронні проїзні

Дніпро став першим українським містом, де запустили добові електронні проїзні

Дніпро став першим українським містом, де запустили добові електронні проїзні

Тепер у Дніпрі через мобільний додаток можна оплатити проїзд у трамваї та тролейбусі єдиним квитком на день, тиждень або місяць.

Для купівлі електронного проїзного квитка треба увійти в додаток Privat24, обрати термін дії квитка, оплатити карткою будь-якого банку, прив’язаною до додатка, і квиток з’явиться в мобільному телефоні. Вартість добового електронного проїзного становитиме 10 грн, проїзний на тиждень коштуватиме 60 грн, на місяць – 260 грн.

>

«Це черговий крок до створення в місті системи єдиного електронного квитка. На сьогодні проїзд у транспорті можна оплатити через QR-коди або банківською карткою. Тепер до них додався ще більш цікавий варіант, з яким можна оплатити проїзд на зручний час та їздити в цьому проміжку необмежену кількість разів. Оплата за конкретний термін і на кілька видів транспорту – це перше в Україні рішення, і ми продовжуємо створювати нові рішення, щоб спростити життя городян», – сказала радник мера Дніпра Яніка Мерило.

Проїзний у Privat24 на 1, 7 і 30 днів доступний всім жителям Дніпра та області в меню «Міський транспорт».

«Купівля квитків на певний строк є однією з кращих світових практик у реалізації електронного квитка, так оплачують проїзд у Сан-Франциско, Берліні, Варшаві та інших містах. Тепер ми раді разом із містом запустити таку систему в Дніпрі», – зазначив заступник керівника напрямку платежів і переказів ПриватБанку Артем Фесько.

Останні новини