«Укрпошта» не хоче доставляти пенсії за старими цінами

«Укрпошта» не хоче доставляти пенсії за старими цінами

«Укрпошта» не хоче доставляти пенсії за старими цінами

Генеральний директор оператора поштового зв’язку Ігор Смілянський заявив, що вони припинять доставку пенсії за адресою, якщо Пенсійний фонд не перегляне свою позицію щодо тарифів на цю послугу.

«Я б хотів бути максимально конкретним і відвертим: не буде прийнятий новий тариф на доставку пенсій до 1 листопада 2018 року, з 1 січня 2019 року доставка пенсій «Укрпоштою» буде припинена. А значить, більше 4,5 млн осіб вже з січня 2019 року можуть не одержати свою пенсію, оскільки Пенсійний фонд відмовляється оплатити хоча б собівартість її доставки», – Ігор Смілянський.

>

Смілянський додав, що новий тариф на доставку пенсій був встановлений Міністерством інфраструктури  ще в листопаді 2017 року, однак Міністерство соціальної політики і Пенсійний фонд його ніяк не можуть узгодити.

«Я цілий рік чекав, доводив, вів переговори, переконував, вg той час як «Укрпошта» «привезла» собі 1 млрд грн збитків через цю послугу, але ж це могли бути нові сортувальні центри, машини і підвищення зарплати тим самим листоношам, про яких так часто люблять згадувати перед виборами», – окреслив свої претензії керівник підприємства.

Останні новини