Лідери націоналістичних сил підтримали висунення Кошулинського кандидатом у Президенти

Лідери націоналістичних сил підтримали висунення Кошулинського кандидатом у Президенти

Лідери націоналістичних сил підтримали висунення Кошулинського кандидатом у Президенти

 ВО “Свобода” (лідер — Олег Тягнибок), “Правий сектор” (голова партії — Андрій Тарасенко), Організація українських націоналістів (голова – Богдан Червак), Конгрес українських націоналістів (голова партії — Степан Брацюнь) і С14 (лідер руху — Євген Карась) разом заявили про підтримку свободівця Руслана Кошулинського як кандидата в Президенти на виборах 2019 року.

>

Про це йдеться в заяві, яку підписали й оприлюднили націоналісти, передає прес-служба ВО “Свобода”.

Підписанти наголошують: необхідно зупинити наступ реваншистських сил на президентських і парламентських виборах. Саме тому вони підтримують Руслана Кошулинського як кандидата на посаду Президента та закликають до цього всіх українців.

“2019 рік буде визначальним для України: або наша країна утвердиться як Українська Самостійна Соборна Держава, або впаде в провалля реваншу промосковських сил.

Надзвичайно важливими в цьому є президентські та парламентські вибори. На них треба дати вирішальний бій реваншистам, і лише націоналісти є тими, хто здатен зупинити агентуру Кремля.

Обговоривши політичну ситуацію, ми, повноважні представники націоналістичних організацій, ухвалили рішення підтримати кандидатуру Руслана Кошулинського на президентських виборах 2019 року.

Закликаємо інші національно-патріотичні сили, загалом усіх українців підтримати кандидатуру Руслана Кошулинського на посаду Президента України!” — йдеться в заяві націоналістів.


Як відомо, про підтримку Руслана Кошулинського заявив Провідник Національного Руху “ДІЯ” Дмитро Ярош. Після цієї заяви політтехнолог Тарас Загородній висловив думку про те, що  суспільство сприйме кандидатом у Президенти від націоналістів лише Кошулинського.

Водночас соціолог Петро Жук зазначив, що єдиний кандидат у Президенти від націоналістичних сил Руслан Кошулинський має реальні шанси потрапити до другого туру президентських виборів, адже він уже на старті матиме сумарний рейтинг Олега Тягнибока та Дмитра Яроша, що в поєднанні з тими виборцями, котрі не визначилися, може досягати 8 %.

 

Останні новини