ПриватБанк і міськрада Дніпра допомагають підприємцям створювати робочі місця

ПриватБанк і міськрада Дніпра допомагають підприємцям створювати робочі місця

ПриватБанк і міськрада Дніпра допомагають підприємцям створювати робочі місця

Перша в Україні компенсація за кредитом підприємцям у розмірі 50% виплачена клієнтові ПриватБанку з Дніпра – власнику піцерії «Ветерано».

Дніпровська мерія запустила спільний з державними банками проект щодо стимулювання розвитку малого та середнього бізнесу – «Легкий старт». Підприємцям і юр. особам, які оформили в держбанку кредит на розвиток бізнесу та створили нові робочі місця, міська влада виплачує компенсацію в розмірі до 50% від суми позики. Завдяки цій компенсації ініціативні підприємці отримують більш вигідні умови кредитування.

>

Першим банком, що видав кредит за цією програмою, став ПриватБанк. Піцерія «Ветерано» відкрилася на новому місці в самісінькому центрі міста. Власник ресторану Андрій Сарвіра створив 8 нових робочих місць і за допомогою кредитних коштів закупив нове обладнання на кухню.

img 1 

img 2

«Я отримав компенсацію, і тепер банк перегляне мені умови кредиту. Кредит можна буде погасити швидше й дешевше, а обладнання вже працює та приносить прибуток. У моєму бізнес-плані прораховано саме суму з урахуванням компенсації 50%», – говорить власник ресторану Андрій Сарвіра.

Йому міська рада виплатила 50% від суми кредиту, оскільки він є учасником АТО. Інші категорії підприємців можуть розраховувати на компенсацію в розмірі до 30%.


img 3

У мерії впевнені, дієвий механізм фінансово-кредитної підтримки стимулюватиме розвиток малого бізнесу. А це дозволить створювати нові робочі місця, зміцнювати соціально-економічні позиції середнього класу та наповнювати міський бюджет. Зі свого боку ПриватБанк активно кредитує малий і середній бізнес і своїми позиками допомагає місту у створенні робочих місць. Зараз на компенсацію очікують ще кілька підприємців – клієнтів ПриватБанку.

ООбов’язковою умовою участі в програмі є створення позичальником нових робочих місць. Для отримання коштів від міської ради Дніпра необхідно оформити кредит без застави за програмою «КУБ» у ПриватБанку та подати заявку на виплату компенсації.

Останні новини