У повітрі запахло Четвертою російською революцією, або Запитайте у Януковича: Уряд Медведєва на порозі фатального кроку

У повітрі запахло Четвертою російською революцією, або Запитайте у Януковича: Уряд Медведєва на порозі фатального кроку

У повітрі запахло Четвертою російською революцією, або Запитайте у Януковича: Уряд Медведєва на порозі фатального кроку

Влада РФ збирається відібрати у населення найбільш популярну, дешеву «дурь», завдяки котрій мільйони росіян не задають незручних питань і не поспішають на мітинги протесту.

Незабаром у державі-агресорі ціна на легендарний «напій мільйонів» концентрат глоду (російською «Бояришник».-ПУ) може зрівнятися з вартістю міцних алкогольних напоїв, зазначають Патріоти України

>

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв підписав постанову, що забороняє продаж нехарчової спиртовмісної продукції за ціною нижче горілки. Про це глава уряду повідомив на засіданні з віце-прем'єрами в понеділок, 10 грудня, інформує Forbes.

"Це вибиває економічну основу з подібного роду торгівлі", - похвалився Медведєв.

Він нагадав, що раніше з цим було пов'язано безліч проблем, в тому числі отруєнь. Прем'єр-міністр оголосив, що також підписав постанову уряду, якою встановлено заборону на продаж нехарчової спиртовмісної продукції в організаціях громадського харчування.

"Тобто, вона не зможе продаватися як харчова продукція. Сподіваюся, що це допоможе знизити число отруєнь від подібного роду спиртовмісних рідин", - заявив глава уряду РФ.

У той же день текст постанови був опублікований на сайті уряду.

"Встановити заборону на роздрібний продаж спиртовмісної нехарчової продукції з вмістом етилового спирту понад 28% обсягу готової продукції нижче ціни, за якою здійснюється роздрібний продаж горілки, лікеро-горілчаної та іншої алкогольної продукції міцністю понад 28% за 0,5 літра готової продукції", - йдеться в документі.


За перше півріччя 2018 року алкоголем зі смертельними наслідками отруїлися в Росії 3666 чоловік. Як зазначає Forbs, за перше півріччя 2018 року алкоголем зі смертельними наслідками отруїлися в Росії 3666 чоловік. Скільки отруїлось від горілки росіян – не повідомляється. До речі, навіть Володимир Путін та Валентина Матвієнко заради дешевого піару хвастали, що вживають «бояришник». Отже щось тут не в’яжеться. Схоже на те, що затиснута у лещатах економічної кризи влада Росії під благовидним приводом намагається поповнити бюджет, витягнув гроші з кишень найбіднішого населення.

Навіть не особливо інтелектуальна «еліта» Януковича щедро заливала Донбас дешевою, часто контрафактною горілкою, бо знала що пострадянський «совок» саме так і треба в узді «трирубльового щастя».

 

Останні новини