Львів підписав з ЄБРР кредитний договір на 50 тролейбусів

Львів підписав з ЄБРР кредитний договір на 50 тролейбусів

Львів підписав з ЄБРР кредитний договір на 50 тролейбусів

 "Львівелектротранс" в п'ятницю, 18 січня, підписав з Європейським банком реконструкції і розвитку кредитний договір на придбання 50 нових тролейбусів, реконструкцію контактної мережі і двох тролейбусних депо на вулицях Промисловій і Тролейбусній.

>

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

"Це вже п'ятий транспортний проект, над яким ми спільно працюємо. Цей проект вирішує дуже важливу проблему для міста. Адже середній вік тролейбусів сьогодні - це 22 роки. Прийшов час для закупівлі нових тролейбусів, і ми раді, що можемо підтримати цю ініціативу. Також дякуємо Фонду чистих технологій за підтримку і європейському співтовариству, які надали технічну допомогу для підтримки цієї транзакції", - прокоментував угоду Денис Гайовий, провідний банкір ЄБРР.

Договір про намір кредитного фінансування було підписано в березні 2018 року. Тоді повідомлялося, що ЄБРР виділить Львову 17 млн євро: 2 млн у вигляді безповоротного гранту і 15 млн у вигляді кредиту на 13 років.

20 вересня 2018 року "Львівелектротранс" оголосив конкурс на закупівлю 50 тролейбусів, участь у ньому взяла тільки одна компанія - "Концерн Електрон".


 

Останні новини