Безсмертний 26 січня проведе установчі збори партії новітнього зразка

Безсмертний 26 січня проведе установчі збори партії новітнього зразка

Безсмертний 26 січня проведе установчі збори партії новітнього зразка

 У суботу, 26 січня, у Києві відбудуться установчі збори партії "новітнього зразка", створення якої анонсував відомий політик Роман Безсмертний. Про це він особисто повідомив у відеоблозі на своїй сторінці у Фейсбук.

Під час зборів буде визначено назву партії, обговорено проект програми та прийнято Статут партії.

>

"Місяць тому я оприлюднив Маніфест "Про майбутнє", в якому вперше повідомив про намір ініціювати політичну силу новітнього зразка. Установчі збори цієї нової політичної сили відбудуться 26 січня", - сказав він.

На його думку, в Україні створено багато партій, проте жодна з них не є справжнім посередником між людиною і державою. Більше того, переважна більшість з них - це "бізнес-структури закритого типу", метою яких є захоплення і розподіл влади, а "ЛЮДИНИ та її проблем там немає".

Безсмертний переконаний, що нинішні політичні сили "вбили справжню політику як мистецтво управління державою і перетворили її на шоу". "Якщо зібрати докупи їхніх лідерів, то вийшла б лише одна партія – популістів-брехунів. Я пропоную нам разом змінити це. Потрібно будувати партію новітнього зразка", - наголосив він.

Політик повідомив, що нова політична сила "буде створена з чистого аркуша" та не матиме "ієрархічної структури".

"Створимо механізм, в якому кожна людина зможе знайти своє місце у політичній системі. Ця партія повинна навчити людей управляти державою, підготувати кадри та привести їх до влади", - вважає Безсмертний.


Нагадаємо, Маніфест "Про майбутнє" Романа Безсмертного був оприлюднений 24 грудня 2018 року на його офіційному сайті.

 

Останні новини