Зеленський привітав киян із Днем міста

Зеленський привітав киян із Днем міста

Зеленський привітав киян із Днем міста

Київ - живе і справжнє місто, а в його серці народжується свобода, зазначив глава держави.

Президент України Володимир Зеленський вважає Київ "гордим і суворим містом", яке нікого не залишає байдужим. Про це глава держави написав у привітанні киянам із Днем міста на своїй сторінці у Facebook у неділю, 26 травня.
 
Зеленський розповів, що переїхав жити до Києва у 2003 році.
 
Куди піти в Києві вихідними 25-26 травня
 
"Із власного досвіду знаю, що у столиці особливі відносини з тими, хто приїхав її підкорювати. Це горде і суворе місто. Київ не поспішає відкривати свої обійми. Він придивляється. Він може перемолоти тебе, а може стати рідним", - написав він.
 
За словами Зеленського, у Києва є "унікальна риса - він точно не залишає байдужим".
 
"Є те, що робить Київ - Києвом. Це запах квітучих лип і шаурми біля метро. Це суботня тиша ранкового Подолу і невтомний гул проспекту Перемоги. Це вид із Володимирської гірки, чарівний колір каштанів і забудови "непорозуміння". Так, у цього міста не все ідеально, але це робить Київ живим. Не декоративним, а справжнім. За це ми його і любимо", - додав він.
 
"У цьому місті знайшлося місце на карті для нашого Кварталу 95. У цьому місті моя дочка пішла в перший клас. У цьому місті народився мій син. І звичайно, в серці цього міста народжується свобода. Київ, я люблю тебе!" - резюмував президент.
 
Раніше Володимир Зеленський "двічі" привітав українців із Днем вишиванки. Спочатку він опублікував тест російською мовою, але незабаром видалив його і написав українською.
 
 
Останні новини